Moirat Oy (Englantia verkossa) tilaus- ja sopimusehdot kursseille ja muille materiaaleille

Kurssin ostaminen

Kurssi ostetaan www-sivujemme kautta. Kurssi ostetaan aina sitovasti. Kun Ilmoittaudut niin tarkista, että sinulla on kaikki tarpeelliset tiedot.

Maksutapana on verkkomaksu tai verkkolasku. Verkkolaskutus koskee vain yrityksiä ja yhteisöjä. Mikäli valitset laskun, on se maksettava eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista. Jos maksaja on muu kuin osallistuja itse, tarkista laskutustiedot.

Ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä lähettää ostajalle automaattisesti sähköpostia, jossa on linkki kurssimateriaaliin. Linkin jakaminen on ehdottomasti kielletty ja se on tarkoitettu vain kurssin ostaneen / kurssille osallistuvan käyttöön.

Emme postita kirjeitä erikseen. Tarkista, että Sanna Leinonen / Moirat oy / sanna(at)valiente.fi on merkitty sallituksi lähettäjäksi sähköpostissasi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi ja/tai mahdolliset tarjouslaatikot. 

Livetilanteita ei saa nauhoittaa

Hyväksymällä käyttöehdot sitoudut olemaan tallentamatta, julkaisematta, levittämättä, lähettämättä tai välittämättä sivustolla myytävää aineistoa ilman tekijän lupaa. Sisältöä ei myöskään saa kopioida tai toisintaa millään tavalla. Tällaiseen toimintaan ei saa myöskään yllyttää eikä sitä saa edistää. Mikäli asiakas näin tekee, vastaa hän yksin tähän liittyvistä riitaisuuksista ja niistä aiheutuvista kustannuksista ja korvauksista.

Alennukset

Mahdolliset alennukset on mainittu ko. kurssin kohdalta. 

Muutokset

Mahdolliset muutokset tehdään kirjallisesti sähköpostiin sanna(at)valiente.fi. Mikäli alkuperäistä varausta muutetaan (nimenmuutos, muutos toiselle kurssille tms.), Moirat oy:llä on oikeus periä tästä aiheutuvina muutoskuluina 20€ / muutoskerta (sis. alv) Lisäkustannuksista lähetetään lisälasku.

Kurssin järjestäjän peruutusehdot

Jos kurssille ei 5 päivää ennen kurssin alkamista ole ilmoittautunut vähimmäismäärä osallistujia, sitä ei toteuteta. Tällöin saat siitä tiedon sähköpostiisi ja sinulle palautetaan maksetut kurssimaksut täysimääräisenä.

Oikeudet

Kaikki oikeudet kursseihin, myytäviin materiaaleihin ja englantia verkossa -sivuston sisältöön mukaan lukien tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat yksinomaan Moirat oy:lle. Moirat oy:llä on oikeus siirtää käyttöehtojen oikeudet kolmansille osapuolille ja muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Asiakas hyväksyy uudet käyttöehdot jatkamalla sisällön kuluttamista. 

Ostajan peruutusehdot

Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden sisällä ostohetkestä, mikäli palvelua ei ole tänä aikana otettu käyttöön. Palvelu katsotaan käyttöönotetuksi,mikäli oppimisympäristöön on kirjauduttu oston jälkeen saaduilla tunnuksilla.

Kirjautumisen jälkeen peruutus on mahdollista, mikäli palvelussa on selvä virhe (esim. kurssikuvaus ei vastaa kurssin todellista sisältöä). Ole tällaisessa tapauksessa yhteydessä sanna(at)valiente.fi

Tilauskoulutuksissa palvelu katsotaan käyttöönotetuksi, kun 1/5 sovituista koulutuskerroista on käytetty. Tämän jälkeen peruuttaminen ei ole mahdollista, eikä kurssimaksuja/kurssimaksua palauteta.

Ostaminen

  1. Valitse ensin haluamasi tuote.
  2. Paina ”Lisää ostoskoriin” -painiketta.
  3. Jos haluat jatkaa ostoksia ja valita lisää tuotteita, valitse ”Takaisin kauppaan” -painike.
  4. Jos olet valmis tilaamaan, paina ”Siirry kassalle” -painiketta.
  5. Anna pyydetyt tiedot, valitse maksutapa ja paina ”Siirry maksamaan” -painiketta.
  6. Maksutapahtuman jälkeen voit kirjautua verkko-oppimisympäristöön luomallasi tunnuksella ja aloittaa opiskelun. Huom! tunnusviesti tulee myös sähköpostiisi, tarkistathan myös roskaposti -kansion, mikäli tunnusviestiä ei löydy. 
  7. Voit maksaa Vismapay -maksutavoilla: verkkopankissa, maksukortilla, laskulla ja osamaksulla.Yritykset voivat kysyä suoralaskutusta sanna(at)valiente.fi
  8. Näet kurssin sisältöjen käyttöoikeuden keston verkkokaupasta kunkin kurssin kohdalta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Kaskisissa 1.1.2023
Moirat Oy